bedste maratonløb i Connecticut – Runner’ s Vælg Connecticut ‘ s Top maratonløb

Connecticut kan være lille, men det spiller med de store børn, når det kommer til maratonløb. Forfatningsstaten er hjemsted for nogle af nationernes bedste maratonløb. Det er gammel tid søhavne og hval udstillinger vil gøre for stor natur, mens du kører 26.1 gennem denne store tilstand.

Muskat State Marathon – Hartford

Muskat State Marathon er en del af Ny England Challenge, der inkluderer 5 maratonløb i 5 stater inden for 5 dage. Løbene i denne udfordring rummer kun omkring 300 personer, så du bliver nødt til at registrere dig hurtigt, hvis du vil have et sted. Personalet til dette løb er fantastisk og vil juble dig ved navn. Dette er en meget lav nøgle, lav stress løb i foråret, der vil tillade dig at kvalificere sig til Boston Marathon. Gør krav på din plads her.

banen

dette maraton afholdes på Goodvin Park Golf og er et chip-timet 12 omgangsløb. Da løbet cirkler golfbanen 12 gange, vil du finde dig selv at klatre den samme bakke 12 gange i starten/slutningen af løbet. Hele løbet, med undtagelse af en halv kilometer grusvej, er asfalt. Du bliver nødt til at tilgive mig for den dårlige kvalitet kursus kort nedenfor, men det er alt, hvad de havde!

kredit: Ny England udfordring

“jeg havde brug for CT og troede, det ville være kedeligt at gøre 12 plus sløjfer, men havde en stor tid i stedet! Banen var en dejlig, grøn løkke med træer omkring en golfbane, og i slutningen af hver 2 mile loop, der var masser af mad, drikke, support, og venlig interaktion. Jeg havde en skade, så det var dejligt at køre forbi min bil for hvad jeg havde brug for hver løkke. Jeg havde sådan en god tid, jeg troede, det var meget godt organiseret.”- Helle, Marathonguide.com

“dette er et løb, der trækker Ultra-publikum, fordi det er 1 i en serie på 5 maratonløb på 5 dage. I 2015 var det omkring 100 løbere i en stille park uden for Hartford, CT. Det er en dejlig, rolige, godt understøttet begivenhed med en dejlig, støttende personale. Det er et loop race på en 2,1 mile brolagt loop, så det er fremragende til pacing praksis. Der er en 90 fod, halv mil bakke i løkken, som du klatre 12 gange.”- H. B., Marathonguide.com

Savin ‘Rock Marathon-Vesthavnen

en gang kaldet Sharks Shoreline Marathon, blev det omdøbt til Savin’ Rock Marathon i 2011. Løbet har god mad efter løbet, en goodie-taske, tech-skjorte, specialfinisher-medaljer og prismedaljer. Omkring 200 til 300 mennesker konkurrerer i maraton hvert år. Bliv registreret her.

løbet

dette maraton inkluderer to fulde løkker af banen, og cirka løbet af løbet finder sted langs Long Island Sound. Hjælpestationer kommer op hver anden miles, der starter ved de første to og en halv miles. Løbet starter ved havoverfladen og klatrer og falder for at nå en maksimal højde på 177 fod.

Kredit: kort My Run

anmeldelser

“dette løb var en fantastisk oplevelse. Jeg løb også sidste år i sneen. Arrangørerne bekymrer sig om alle detaljer fra 20 politiet på banen til de hundredvis af frivillige på hjælpestationerne med GU, Gatorade og vand. Portolets hver 6 miles. Banen har bakker i midten, men en smart løber kan klare det. Fantastiske skjorter, priser, medaljer. Mad og en dejlig indendørs stedet var en dejlig adder. Vi ses næste år!”- K. D., marathonguide.com

“gode ting kommer i små pakker. Som veteran på 168 maraton blev jeg meget glædeligt overrasket over dette nye maraton. På trods af sneen fandt jeg banen smuk. Hvis vejret var bedre, ville der have været flere tilskuere. Det var meget velorganiseret med et personligt præg. Jeg talte med Jennifer direktørens kone, som var meget behagelig, venlig og engagerende og syntes at have spillet en stor rolle i race organisationen. Vandstopperne var rigelige uden mangel på vand, Gu og Gatorade, for ikke at nævne venlige og imødekommende frivillige. Det var dejligt at parkere så tæt på start og slut. Åh, ja, gratis massage før løbet tilføjede en gnist og blev værdsat!! Intet behov for stor udstilling, de er alligevel spild af penge. Kort sagt vil jeg tænke på at vende tilbage til Savin Rock næste år, når forhåbentlig foråret kommer til tiden.”- Arnie James, marathonguide.com

Hartford Marathon

ifølge løbets hjemmeside er Hartford Marathons vigtigste løb rave mod sult. De beder om, at når du sætter op til dette løb, at du bringer nogle ikke-fordærvelige fødevarer til at give til Foodshare af Greater Hartford. Denne marathon er en nonprofit organisation, der stræber efter at give sundhed og fitness muligheder til samfundet og til dato har indsamlet over $5 millioner til velgørenhed.

kurset

kurset starter ved 103 fod og falder til 38 fod i den første mil. Det klatrer derefter over 110 fod inden for den næste halv mil. Mellem de første to miles og mål er der små bakker og dips, men der er en stigning på omkring 120 fod tæt på mile 25, der finder sted inden for en tredjedel af en mile. Målstregen er sat under soldater og sejlere Memorial Arch.

anmeldelser

“dette var min 36.maraton og helt en af mine favoritter. Det var den perfekte blanding af by-og landlige miljøer, med en bonus på et par miles langs floden, det hele er smukt! Ekspo var pæn størrelse og velorganiseret; vi var totalt forkælet med hjælpestationer hver kilometer; langærmet tech-skjorte var fantastisk; medalje var fantastisk; mad efter race vidunderlig; race day organisation problemfri. Oven i alt andet var kurset meget behageligt… let at køre en god tid uden at have trashed ben den næste dag. Dette var min Connecticut marathon, og jeg kunne ikke have bedt om en bedre oplevelse!”- C. B., Marathonguide.com

” jeg løb (og elskede) dette maraton i 2012 og 2015. Jeg har PR begge år. Marathon var velorganiseret. Alt gik glat. Hjælpestationer var velassorterede og fuldt bemandet. Der var mange tilskuere på banen. Meget af banen var ret flad, og ingen af bakkerne på banen var særlig store. Der var musikere flere steder på banen. Ved målstregen, løbere fik genanvendelige vandflasker, goody tasker, og en attraktiv medalje.”- J. D., Marathonguide.com

Marathon

dette er virkelig en runner ‘ s race. Hvis du elsker at løbe og vil opleve et køligt (dette løb afholdes i December) Connecticut-løb for at kvalificere dig til Boston Marathon, kan du måske vove dig til Rokbury. Hvis du elsker fanfare, bling, og de store udstillinger, gå forbi denne. 100 løbere, der deltager, og indgangsgebyret varierer mellem $10 og $15, så du er sikker på at få dine penge værd! Tjek det her.

kurset

kurset har en 4,9 mile loop i starten og følges op af en 3,5 mile loop, der er afsluttet fem gange. Banen har en hel del bakker og har en tendens til at være lidt sjusket, mudret, og koldt, fordi dette løb afholdes i December! Kurset er for det meste brolagt og har en samlet højdeforøgelse på 800 fod.

Kredit: kort mit Løb

anmeldelser

“jeg rejste fra NY til Rokbury, Connecticut for dette maraton. Fantastisk løbsbegivenhed og en stor hård bane for de hårde kerneløbere. Jeg elsker ingen chip timing, ingen skjorte, og ingen udstilling. Bare pistol tid på et certificeret kursus, som også er en Boston kvalifikationskamp. Hvis du ønsker at BK dette kursus er ikke den ene. Du kan dog stadig BK. Ud af over 100 løbere, der startede løbet kun 11 HK. Organisationen er i top og sat op en stor maraton kursus. For 15 bucks post får du mere end noget maratonløb, som man betaler for $100 bucks. Top 5 Få priser og hvile efterbehandlere får lanyard med marathon-logoet i stedet for medaljer. Igen er dette en skjult perle!”- Charles Vest, marathonguide.com