Conestoga revenge on Garnet Valley with win in battle of unbeatens

TREDYFFRIN >> op een koele, mistige avond in Teamer Field, Conestoga kreeg een roodgloeiende start voor een 3-1 overwinning tegen een bezoek aan Garnet Valley Monday, in een slag van twee ongeslagen Central League Hockey squads.

de Pioneers sprongen uit naar een 2-0 eerste kwart voorsprong met doelpunten van Senior forward Caroline Wisch en senior middenvelder Jessica Mullin. Gooi er wat zware team verdediging bij, en dat was de formule voor de Pioneers (4-0). Garnet Valley daalt naar 3-1.

Conestoga ‘ s (21) Kate Galica vuurt in het eerste kwartier een schot af tegen Garnet Valley. De Pioneers behaalden een 3-1 overwinning.De overwinning was bijzonder mooi omdat Conestoga vorig jaar voor het eerst in tien jaar niet de titel van de Central League wist te winnen, omdat Garnet Valley de 2019 league crown veroverde, naast het plaatsen van een 18-0 reguliere seizoenrecord en voor het eerst naar de Staten ging. De Jaguars versloegen Conestoga vorig jaar met 1-0.”We waren echt klaar voor de wedstrijd van vanavond mentaal en fysiek,” zei Conestoga senior middenvelder Amanda Foster, een Drexel University commit. “We willen echt de titel van de Central League herwinnen dit najaar, en onze Pass en teambeheersing was goed vanavond.”

Conestoga hoofd coach Regan Teti Marscher zei, ” We waren echt klaar voor deze wedstrijd, de meisjes waren echt gericht op de training gisteren. We reflecteerden veel over onze wedstrijd tegen hen vorig jaar en keken een aantal van de tape van dat spel om ons voor te bereiden op hun stijl van spelen…. We hebben gisteren veel gewerkt aan onze schietpartijen en onze offensieve mogelijkheden; we hebben veel snelheid en we moesten die blijven gebruiken .”

Wisch ‘ s doelpunt, zonder hulp, was de eerste score van het duel met 5:25 over in het eerste kwart. Drie minuten later schoot Mullin met een assist van Wisch in het net om de stand op 2-0 te brengen met 2:15 over in de openingsfase.

Garnet Valley (27) Theresa Ricci draagt de bal als Conestoga ‘ s (8) Amanda Hill verdedigt in het tweede kwart. Conestoga won met 3-1.

“het was leuk om te zien Caroline en Jess stap in waar misschien Garnet dacht dat het zou gaan om alles over Kate, want ze is zo’ n productieve scorer, ze was de belangrijkste scorer van de Central League vorig jaar, ” zei Marscher. “Vanavond was echt een team inspanning; ik denk dat ons passeren was echt geweldig.”

Galica scoorde met 3:14 links in de tweede periode om de hosts een 3-0 voorsprong te geven, toen net voor de rust Conestoga tweedejaars verdediger Amanda Hill kwam met een grote defensieve save die Garnet Valley van het scorebord hield.”I thought Amanda’ s save was the key play of the game, ” zei Foster. “Garnet Valley kreeg er een voorbij onze verdedigingslinie, toen verdedigde Amanda zich opnieuw en maakte een grote redding.”

Marscher zei: “dat was een enorme redding door Amanda – die de hele nacht belichaamde. Ik denk dat onze steun van elkaar in onze defensieve inspanningen vanavond was geweldig – het moment dat een verdediger werd verslagen, hadden we een andere recht achter , klaar om te helpen. Dat is het thema waar we ons op richten dit seizoen – dat het geheel groter is dan de som van onze delen.”

in het derde kwartaal begon Garnet Valley vaker Conestoga grondgebied binnen te dringen, en senior Tina Rawa, een eerste team All-Delco middenvelder in 2019, scoorde een doelpunt zonder hulp met 9:42 links in de periode om de voorsprong van de gastheer te verminderen tot 3-1.

” In het begin van het derde kwartaal, ik denk dat we kwamen een beetje plat,” zei Marscher. “Maar ik denk dat Garnet’ s doel verschoven onze mindset om gewoon weer in het en super agressief – ons team niet stilstaan bij fouten veel, die ik denk dat is een goede zaak.”

Conestoga hield de Jaguars op afstand voor de rest van het spel, en een 3-1 overwinning.

Marscher zei: “Ik dacht dat Amanda Foster echt een geweldige wedstrijd had; Sofia Ries kwam met een enorme play aan het einde van de wedstrijd toen ze defensief werd verslagen; en ik denk dat onze eerstejaars Keeper Alex ook een geweldige wedstrijd had. Van keeper tot voorwaarts, het was een super teamprestatie, en ik ben zo trots op hen.”

Garnet Valley hoofd coach Sandy Leiti zei, ” We hebben drie starters uit op blessure, twee van hen op verdediging, en onze defensieve eenheid is volledig nieuw, maar ondanks onze blessures vond ik dat we goed werk deden. We wisten dat we zouden worden getest door Conestoga.”

Leiti prees het defensieve werk van tweedejaars Teresa Ricci.”We verhuisden haar naar center back aan het begin van het tweede kwart, het was haar eerste wedstrijd op center back, en ze deed het goed. Ik dacht dat Maura Greek, onze keeper in de tweede helft (zes reddingen) deed een fantastisch werk; Tina Rawa gegenereerd aanval voor ons; en Mary Rose Berry up aanval werkte haar staart af.”We’ re going for the Central League championship. We speelden voorzichtig vanavond, we moeten beter naar de bal stappen.”