Chico girls soccer gets redemption, beats rival Pleasant Valley to claim CIF NorCal title

Chico joukkuetoverit juhlivat maalia Priscilla Ward (21) aikana CIF NorCal Regional Championship peli vastaan Pleasant Valley lauantaina Asgard Yard. (Matt Bates — Enterprise-Record)

CHICO — pohjoisen lohkon mestaruuden menettäminen oli muhinut jokaisen Chico High girls-jalkapallojoukkueen pelaajan mielessä.

“(lohkon finaalitappio) Puri vain meitä takapuoleen. Olimme valmiita näyttämään, mitä meillä on”, Chicon Karina Diaz sanoi. “Että peli oli vain off peli meille. Mentaliteettimme ei vain ollut kohdallaan. Tulimme paikalle puoli tuntia etuajassa (tänään) ja pääsimme juuri mielentilaan.”

kun tuli aika astua kentälle Crosstownin kilpailijaa Pleasant Valley High ‘ ta vastaan, tällä kertaa CIF NorCal Division V: n mestaruuden ollessa vaakalaudalla, Panthers halusi tulla nopeasti ulos ja ottaa hallinnan aikaisin.

nro 4 seed Chico downed No. 3 Pleasant Valley 5-1 lauantai-iltapäivänä Asgard Yard kaapata sen ensimmäinen CIF Pohjois-Kalifornian alueellinen otsikko koska pudotuspeleissä laajeni yli osa mestaruuksia kaksi vuotta sitten.

“sanoin tytöilleni, kun aloitimme kauden, että tämä on se vuosi”, Panthersin valmentaja Sarah Parker sanoi. “Tiesin, että tyttöni pystyisivät siihen.”

PV, joka voitti lohkomestaruuden helmikuussa. 22 topping Chico rangaistuspotku shootout, irtosi toinen rangaistuspotku voiton Oakland Tech semifinaalissa torstaina. Chico n semifinaali peli, kuitenkin, menetti top-kylvetty Lowell San Francisco takia koronaviruksen pelko kampuksella.

“(Chicolla) oli jalat, jotka eivät väsyneet ja meiltä loppui bensa pelin alkupuolella”, Vikingsin valmentaja Eric Snedeker sanoi. “Kunnia Chicolle, luulen, että he olivat nälkäisiä ja halusivat sitä. Kamppailimme vain saadaksemme sen innostuksen ja ponnistelun käyntiin.”

Chico meni 1-0-johtoon 11.minuutilla, kun vanhempi Riley Freeman laukoi vapaapotkun kentän vasemmalta laidalta verkon perukoille.

“olen erittäin hyvä ulkopelaaja”, Freeman sanoi. “Löysin paikan tavoite ja tiesin, että se menee sisään.”

Chico jatkoi ensimmäisen puoliajan hallintaa ja 30.minuutilla Panthers lisäsi johtoaan, tällä kertaa Karina Diazin maalilla.

Diaz laukoi pallon yli PV-vahti Annika Gnesdan ulottumattomiin ja teki siitä 2-0. Diaz viimeisteli kaksi maalia, hänen toinen osumansa tuli 56.minuutilla, jolloin Chico Sai 4-0-edun.

“hänellä oli uskomaton alku kaudelle”, Parker sanoi. “Kesken kauden hän oli Hikotus ja muutamia pelejä kamppaillut. Kauden päättäminen kahteen maaliin PV: tä vastaan on niin ansaittua.”

toisella puoliajalla Chicon Priscilla Ward teki virheen boksissa rangaistuspotkusta. Ward otti laukauksen oikealla jalallaan ja lähetti gnesdan nappaaman rullan sukelluspelastuksella pitämään PV: n sisällä 2-0.

toisen vuoden opiskelija Gnesda ehti pelata viisi torjuntaa, kunnes loukkaantui ja jätti pelin kesken toisen puoliajan puolivälissä.

53.minuutilla Ellie Newsum löi kaksi PV: n puolustajaa ja lähetti laukauksen verkon oikeaan alakulmaan tekemään tikarin ja antamaan Panthersille 3-0-johdon.

“näimme hänen menevän suoraan maalille”, Parker sanoi. “Se oli kaunis laukaus.”

PV pääsi taululle 61. minuutilla. Ally Van Iderstine purjehti vapaapotkun kohti boksia, jossa Rylee Jellison viimeisteli puskulla tilanteeksi 4-1.

mutta 76.minuutilla Chico teki tuon maalin heti takaisin, tällä kertaa Wardin laukauksella puskemaan johdon 5-1: een.

Pleasant Valley päätti vuoden lohkomestaruudella ja 15-8-4-ennätyksellä.

” nämä tytöt kävivät läpi ylä-ja alamäkiään pitkin vuotta. Annan heille kunnian siitä, että he vetivät sen lopulta kasaan ja tekivät kovasti töitä ryhmänä, Snedeker sanoi. “He saivat joitakin suuria voittoja, kun he tarvitsivat niitä. Emme saaneet suurta palkintoa, mutta ei se mitään.”

Chico päättää kauden 24-4.

“me oikeastaan vain todistimme kaikille pohjoisessa ja Pohjois-Kalifornian alueella, mitä voimme tehdä”, Diaz sanoi.