kuinka suuret ottelut Bostonissa auttoivat vauhdittamaan Conor McGregorin legendaarista UFC-uraa

BOSTON —

entinen kaksiosainen UFC-mestari Conor McGregor palaa Octagoniin lauantai-iltana 15 kuukauden vapaaottelutauon jälkeen.

McGregor, 31, kohtaa Donald “Cowboy” Cerronen välisarjan ottelussa UFC 246-tapahtumassa T-Mobile Arenalla Las Vegasissa.

Mainos

Dublinista, Irlannista kotoisin olevan MMA-uran ennätys on 21-4, joka sisältää UFC: ssä sijat 9-2.

mutta McGregorin persoona häkin sisä-ja ulkopuolella on auttanut häntä tienaamaan satoja miljoonia dollareita. Viisi hänen UFC-otteluistaan on promootion historian kuuden eniten ostetun pay-per-view-tapahtuman joukossa.

“pahamaineisena” tunnetulla McGregorilla on Bostonissa paljon faneja kaupungin Irlantilaisperinnön vuoksi. Vuonna 2018 hän toimitti 10 Red Sox World Series-lippua Boston firefightersille.

viime vuonna hän esiintyi Cityn Pyhän Patrickin päivän paraatissa, ja myöhemmin samana iltana hän pudotti seremoniallisen kiekon Bruins-ottelussa.

ennen kuin hän saavutti absoluuttisen supertähden aseman, McGregor otteli kahdesti Bostonin TD Gardenissa, mukaan lukien ensimmäisen pääesiintyjäottelunsa UFC: ssä.

Elokuuta. 17, 2013, McGregor esiintyi undercard UFC Fight Night 26. Kyseessä oli vasta hänen toinen UFC-ottelunsa, sillä hän kohtasi Max Hollowayn höyhensarjan ottelussa.

McGregor voitti yksimielisellä päätöksellä kolmen erän kamppailun, vaikka hänen ETURISTISITEENSÄ repesi toisessa erässä.

Conor McGregor, vasemmalla, toiminnassa Max Holloway heidän UFC Fox Sports 1 Vapaaottelu ottelu Bostonissa, lauantai, elokuu 17,2013. McGregor voitti yksimielisellä päätöksellä. (AP Photo / Gregory Payan)
Gregory Payan
Conor McGregor, vasemmalla, taistelussa Max Hollowayta vastaan heidän UFC on Fox Sports 1-vapaaotteluottelussaan Bostonissa lauantaina 17.elokuuta 2013. McGregor voitti yksimielisellä päätöksellä. (AP Photo / Gregory Payan)

se ei ehkä silloin tuntunut isolta ottelulta, mutta Holloway otteli 13 ottelua putkeen, mikä on kiinni UFC: n historian toiseksi pisimpään putkeen. Hän voitti väliaikaisen höyhensarjan mestaruuden, yhtenäisti tittelin ja puolusti sitä kahdesti tuon voittoputken aikana. Hän hävisi kamppailun väliaikaisesta kevytsarjan mestaruudesta ennen kuin puolusti höyhensarjan mestaruutta vielä kerran ja menetti sen äskettäin joulukuussa. 14, 2019.

McGregor puolestaan voitti kaksi seuraavaa otteluaan teknisellä tyrmäyksellä ensimmäisessä erässä ennen kuin palasi Bostoniin otsikoihin omassa tapahtumassaan, UFC Fight Night 59: ssä.

Tammi. 18, 2015, hän ottaisi Dennis Siver, joka oli 22-9-1 syöttämällä että taistelu, main event.

McGregor ottaisi kolmannen peräkkäisen teknisen tyrmäystappionsa pysäyttämällä Siverin toisessa erässä, ansaiten hänelle illan suorituksen.

Irlannin Conor McGregor loukkasi polvensa Saksan Denis Siveriä vastaan höyhensarjan ottelussaan UFC Fight Night-tapahtumassa sunnuntaina tammikuussa. 18, 2015 Bostonissa. McGregor voitti 2.erän TKO: n kautta. (AP Photo / Gregory Payan)
Irlannin Gregory Payan

kun ottelu keskeytettiin, McGregor hyppäsi häkin päälle puhumaan smackia silloiselle hallitsevalle UFC: n höyhensarjan mestarille José Aldolle, joka oli paikalla tuona iltana.

Aldo oli puolustanut höyhensarjan mestaruusvyötä seitsemän kertaa ja häntä pidetään yhtenä vapaaottelun historian suurimmista höyhensarjan ottelijoista.

McGregorin oli määrä kohdata Aldo 11. heinäkuuta 2015, mutta mestari sai murtuneen kylkiluun harjoituksissa ja joutui vetäytymään ottelusta. McGregor joutuisi tyytymään väliaikaiseen titteliotteluun Chad Mendesiä vastaan UFC 189-tapahtumassa.

McGregor voitti Mendesin teknisellä tyrmäyksellä höyhensarjan väliaikaisesta mestaruudesta ja sai lopulta otettavakseen Aldon UFC 194-tapahtumassa Las Vegasissa joulukuussa. 12, 2015.

ei kestänyt kauaa, kun McGregorista tuli UFC-mestari, sillä hän tyrmäsi Aldon vain 13 sekuntia kestäneessä kamppailussa.

oteltuaan pari välisarjan ottelua Nate Diazin kanssa McGregor teki UFC-historiaa UFC 205-tapahtumassa marraskuussa. 12, 2016, Madison Square Gardenissa. “Notoriousista” tuli ensimmäinen UFC-ottelija, jolla on samanaikaisesti mestaruuksia kahdessa eri painoluokassa, kun hän löi TKO: n kevyensarjan mestari Eddie Alvarezin toisessa erässä.

McGregor piti lähes kahden vuoden tauon vapaaottelusta ja häneltä vietiin molemmat UFC-Tittelit toimettomuuden vuoksi.

hän kuitenkin astui kehään nyrkkeilylegenda Floyd Mayweather Jr: ää vastaan elokuussa. 26, 2017. Mayweather otti 10. erässä TKO-voiton McGregorista, mikä siirsi maailmanmestarinyrkkeilijän 50-0-johtoon.

McGregor palaisi oktagoni-oktaaviin. 6, 2018, mutta hän hävisi kevyensarjan titteliottelun hallitsevalle ja voittamattomalle mestarille Khabib Nurmagomedoville luovuttamalla neljännellä kierroksella.

McGregor toivoo saavansa mestaruuskuntonsa takaisin cerronea vastaan lauantai-iltana.