parhaat maratonit Connecticutissa – Runner ‘ s Choose Connecticutin parhaat maratonit

Connecticut saattaa olla pieniä, mutta se leikittelee isojen lasten kanssa maratonien suhteen. Perustuslaki valtio on koti joitakin kansojen parhaat maratonit. Se on vanha aika merisatamien ja valaiden näyttelyt tekevät hienoja maisemia, kun ajaa 26.1 läpi tämän suuren valtion.

muskotti State Marathon-Hartford

muskotti State Marathon on osa New England Challengea, johon kuuluu 5 maratonia 5 osavaltiossa 5 päivän sisällä. Tämän haasteen kilpailuihin mahtuu vain noin 300 ihmistä, joten sinun täytyy ilmoittautua nopeasti, jos haluat paikan. Henkilökunta tähän kisaan on hienoa ja kannustaa sinua nimeltä. Kyseessä on keväisin erittäin matalan stressin kisa,jolla pääsee Bostonin maratonille. Lunasta paikkasi täältä.

rata

tämä Maraton järjestetään Goodwin Park Golfissa ja se on 12 kierroksen mittainen chip-kilpailu. Koska kilpailu kiertää golfkentän 12 kertaa, löydät itsesi kiipeämään samaa mäkeä 12 kertaa kilpailun alussa/lopussa. Koko kisa, lukuun ottamatta puolta kilometriä hiekkatietä, on asvalttia. Suokaa anteeksi alla oleva huonolaatuinen kurssikartta, mutta muuta heillä ei ollut!

luotto: New England Challenge

“tarvitsin CT ja ajattelin, että olisi tylsää tehdä 12 plus silmukoita, mutta oli hauskaa sen sijaan! Kenttä oli mukava, vihreä lenkki, jossa oli puita golfkentän ympärillä, ja jokaisen 2 mailin lenkin lopussa oli paljon ruokaa, juomaa, tukea ja ystävällistä vuorovaikutusta. Minulla oli vamma, joten oli hienoa juosta autoni ohi, mitä tarvitsin joka lenkillä. Minulla oli niin hauskaa, että se oli mielestäni hyvin järjestetty.”- Wylie, Marathonguide.com

” tämä on kilpailu, joka vetää Ultra crowdia, koska se on 1 sarjassa 5 maratonia 5 päivässä. Vuonna 2015 se oli noin 100 juoksijaa hiljaisessa puistossa Hartfordin ulkopuolella, CT. Se on mukava, hiljainen, hyvin tuettu tapahtuma, jossa on mukava, kannustava henkilökunta. Se on silmukka kilpailu 2,1 kilometrin kivetty silmukka, joten se on erinomainen tahdistus käytännössä. Silmukassa on yksi 90-metrinen puolen kilometrin mäki, jota kiivetään 12 kertaa.”- H. B. Marathonguide.com

Savin ‘Rock Marathon-West Haven

Sharks Shoreline Marathon nimettiin uudelleen Savin’ Rock Marathoniksi vuonna 2011. Kisassa on tarjolla loistavaa kisan jälkeistä ruokaa, goodie-laukku, tekniikkapaita, custom finisher ‘ s-mitalit ja palkintomitalit. Vuosittain maratonilla kilpailee noin 200-300 ihmistä. Ilmoittaudu tänne.

rata

tämä Maraton sisältää radan kaksi täyttä lenkkiä ja suurin piirtein ⅓ juostaan Long Islandin sointia pitkin. Avustusasemia tulee joka toinen kilometri alkaen ensimmäisestä kahdesta ja puolesta kilometristä. Kilpailu alkaa merenpinnan tasolta ja nousee ja laskee saavuttaakseen maksimikorkeuden 177 jalkaa.

luotto: Map My Run

arvostelut

“tämä kisa oli huikea kokemus. Kisasin viime vuonnakin lumessa. Järjestäjät välittävät jokaisesta yksityiskohdasta 20 poliisista radalla satoihin vapaaehtoisiin, jotka ovat avustusasemilla GU: n, Gatoraden ja veden kanssa. Portolets 6 mailin välein. Radalla on mäkiä keskellä, mutta fiksu juoksija pärjää. Mahtavia paitoja, palkintoja, mitaleja. Ruoka ja mukava sisäpaikka oli mukava kyytipoika. Nähdään ensi vuonna!”- K. D. marathonguide.com

” hyvät asiat tulevat pienissä paketeissa. 168 maratonin veteraanina yllätyin erittäin iloisesti tästä uudesta maratonista. Lumesta huolimatta rata oli mielestäni kaunis. Jos keli olisi ollut parempi, katsojia olisi ollut enemmän. Se oli hyvin järjestetty henkilökohtaisella otteella. Puhuin Jennifer ohjaajien vaimo, joka oli erittäin miellyttävä, ystävällinen ja mukaansatempaava ja tuntui ollut suuri osa rodun organisaatio. Vesipysäkkejä oli runsaasti, eikä vettä, Gu: ta ja Gatoradea, puhumattakaan ystävällisistä ja vieraanvaraisista vapaaehtoisista. Oli kiva parkkeerata niin lähelle lähtö-ja maalipaikkaa. Oho, ya, ilmainen hieronta ennen kisaa lisäsi kipinää ja sitä arvostettiin!! Ei tarvita isoja messuja, ne ovat muutenkin rahanhukkaa. Lyhyesti sanottuna harkitsen paluuta Savin kallioon ensi vuonna, jolloin toivottavasti kevät tulee ajallaan.”- Arnie James, marathonguide.com

Hartfordin Maraton

kilpailun verkkosivujen mukaan Hartfordin maratonin tärkein kilpailu on rave nälkää vastaan. He pyytävät, että kun asetut tähän kisaan, – tuot kestämättömiä elintarvikkeita annettavaksi foodshare of Greater Hartfordille. Tämä maraton on voittoa tavoittelematon järjestö, joka pyrkii tarjoamaan terveys-ja kuntomahdollisuuksia yhteisölle ja on tähän mennessä kerännyt yli 5 miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyteen.

rata

rata alkaa 103 jalasta ja putoaa ensimmäisellä kilometrillä 38 jalkaan. Sen jälkeen se kiipeää yli 110 metriä seuraavan puolen kilometrin sisällä. Kahden ensimmäisen kilometrin ja maalin välillä on loivia mäkiä ja laskuja, mutta Mailin 25 kohdalla on noin 120 jalan nousu, joka tapahtuu kilometrin kolmasosan sisällä. Maaliviiva on asetettu sotilaiden ja merimiesten Muistokaaren alle.

arvostelut

“tämä oli 36.maratonini ja täysin yksi suosikeistani. Se oli täydellinen sekoitus kaupungin ja maaseudun ympäristöissä, bonus muutaman kilometrin varrella joen, kaikki se kaunis! Expo oli mukavan kokoinen ja hyvin järjestetty; meitä hemmoteltiin täysin tukiasemilla joka kilometri; pitkähihainen tech-paita oli loistava; mitali oli loistava; kisan jälkeinen ruoka ihanaa; kisapäivän organisaatio ongelmaton. Kaiken muun lisäksi kurssi oli erittäin miellyttävä… helppo juosta hyvä aika ilman, että jalat on sotkettu seuraavana päivänä. Tämä oli minun Connecticut maraton ja en olisi voinut pyytää parempaa kokemusta!”- C. B., Marathonguide.kom

“juoksin (ja rakastin) tätä maratonia vuosina 2012 ja 2015. Minulla on PR: n molemmat vuodet. Maraton oli hyvin järjestetty. Kaikki sujui hyvin. Avustusasemat olivat hyvin varustettuja ja täynnä henkilökuntaa. Kentällä oli paljon katsojia. Suuri osa radasta oli melko tasaista, eikä yksikään radan mäistä ollut erityisen suuri. Kentällä oli muusikoita useilla paikkakunnilla. Maalissa juoksijoille annettiin uudelleenkäytettäviä vesipulloja, herkkupusseja ja komea mitali.”- J. D. Marathonguide.com

Roxburyn Maraton

tämä on todella juoksijan kilpailu. Jos rakastat juosta ja haluat kokea kolea (tämä kilpailu pidetään joulukuussa) Connecticut race saada Boston Marathon, sitten voit uskaltautua Roxbury. Jos pidät fanfaarista, blingistä ja isoista paljastuksista, Ohita tämä. Roxbury on pieni kilpailu, johon osallistuu vain noin 100 juoksijaa ja osallistumismaksu vaihtelee 10 ja 15 dollarin välillä, joten olet varma, että saat rahoillesi vastinetta! Katso se täältä.

rata

radalla on alussa 4,9 Mailin lenkki ja sen jälkeen 3,5 Mailin lenkki, joka suoritetaan viisi kertaa. Radalla on melkoisesti mäkiä ja on taipumus olla hieman huolimaton, mutainen ja kylmä, koska tämä kilpailu järjestetään joulukuussa! Rata on pääosin päällystetty ja sen kokonaiskorkeus on 800 jalkaa.

Reviews

“matkustin NY: stä Roxburyyn, Connecticutiin tätä maratonia varten. Hieno kisatapahtuma ja kova rata koville ydinjuoksijoille. Rakastan ilman chip-ajoitusta, ilman paitaa ja ilman messuja. Vain tykin aikaa varmennetulla radalla, joka on myös Bostonin karsinta. Jos etsit BQ tämä kurssi ei ole yksi. Kuitenkin voit vielä BQ. Kilpailun aloittaneista yli sadasta juoksijasta vain 11 BQ. Organisaatio on huippuluokkaa ja pystytti hienon maratonradan. 15 taalaa merkintä saat enemmän kuin mikään Maraton kilpailu, että yksi maksaa $100 taalaa. Top 5 get awards ja loput finishers saa lanyard marathon logo sijaan mitalit. Jälleen tämä on piilotettu helmi!”- Charles West, marathonguide.com

” Roxburyn maratonin järjestää joukko juoksijoita, jotka tietävät, mikä tekee hyvän juoksun. Tässä kisassa on oikeasti kyse juoksusta,eikä tarvitse hötkyillä. Voit pysäköidä heti alkuun, maksaa 10 dollaria, saada numeron ja jonottaa. Kurssituki oli hieno. Olin levoton noin 5 silmukoita, mutta lopulta se todella hajosi hienosti tietäen, mitä katsojat/kurssin virkamiehet olivat missä. Ei mailimerkkejä missään. Todella virkistävää, kun haluaa vain juosta 26,2 kilometriä. Ne, jotka haluavat tietää tahtinsa, tuovat hienot kellot. Maisemat olivat upeat ja kentällä oli mukava sekoitus päällystettyä ja multaa. Se ei ollut tasainen, mutta mäet eivät olleet niin jyrkkiä kuin odotettiin. Maalissa oli kuumaa keittoa, kuumia juomia, nuotio nuotiopaikalla ja kotitekoisia keksejä!”- S. O. marathonguide.com