Casey Roderick saa kaikki American 400 Redemption

Casey Roderick saa
Casey Roderick juhlii victory Lanella sunnuntaina Fairgrounds Speedway Nashvillessä. (Jason Reasin photo)

NASHVILLE, Tenn. – Oltuaan puristuksiin kolme kierrosta alas nopea kilpa-auto viime vuonna Fairgrounds Speedway Nashville ja ei ole mahdollisuus voittaa All American 400, Casey Roderick oli päättänyt löytää lunastus.

hän sai tuon lunastuksen sunnuntai-iltana vakuuttavalla voitolla super late model Racingin kruununjalokivitapahtuman 36.painoksessa.

Roderick taisteli pois määrätietoinen Chandler Smith jälkeen myöhään uudelleenkäynnistyksen klo .596-Mailin kivetty soikea, ohi Smithin Wilson Motorsports-valmistettu Nro 26 kanssa 25 kierrosta jäljellä 300 kierroksen ominaisuus ja vetämällä pois alas venyttää hänen kolmas Nashville super late malli voittaa ja ensimmäinen All American 400 triumph.

se katkaisi kahden vuoden winless-kuivuuden Roderickille – jonka viimeinen pistesija oli Five Flags Speedwaylla radan Blizzard – sarjassa kesäkuussa 2018-ja johti tunteikkaisiin voitonkujan juhliin.

” en voi uskoa sitä. Olemme kaikki American 400-voittajia!”Roderick sanoi iloisesti huutaen. “Se on ollut pitkä, pitkä aika tulossa.

“tiesin, että meillä on hyvä auto (lopussa), ja jos vain malttaisin pysyä kärsivällisenä, saisin hänet takaisin, ja pystyin siihen. Tulin mutkaan liian kovaa ja pääsin irti (viimeisessä startissa) … ja yritin vain pysyä ulkona siinä vaiheessa. Nousin siinä neljännessä rytäkässä ja vähän jännitti, että pitääkö hänet saada takaisin, mutta tiesin, että jos kokoan ajatukseni, niin kaikki on hyvin.”

voitto oli roderickille ilahduttava, ei pelkästään vuoden 2019 olosuhteiden vuoksi, jolloin hän jätti useita kuljettajia turhautuneiksi, koska hän kaahasi johtopaikoilla kuin lätkäauto sinä iltana, vaan koska hänen voittonsa tällä kertaa tuli hänen omalla kalustollaan.

“voitontahtoni on aina ollut olemassa”, Roderick totesi. “Se ei ole muuttunut. Mutta kun tulin tänne ja hoidin tämän, – meillä oli pieni miehistö, minulla oli kolme tai neljä miestä mukanani. He olivat vain vapaaehtoisia. He lähtevät töistä ja tulevat mukaani. Se on tiimityötä kaikkien kesken, enkä voi kiittää heitä kaikkia tarpeeksi.

” Olen eksynyt sanoista tähän. Tähän pisteeseen pääseminen vaati paljon.”

Roderick juoksi suurimman osan illasta viiden parhaan joukossa, mutta kisaa hallitsi Kalifornian Derek Thorn, joka starttasi neljäntenä mutta laukkasi kärkipaikalle toisen kierroksen lopussa.

Polesitteri Kodie Conner kompastui alun vihreään lippuun ja hiipui nopeasti takaisin, kun taas Carson Hocevar takoi avauskierroksen ennen Thornin siirtymistä johtoon. Sieltä se oli Thornin kisa ensimmäiset kaksi kolmannesta.

Thorn kiersi kierrokset kaksi kautta 204: ään käytännössä riidattomasti, hocevar haastoi Thornin lyhyesti useilla uusinnoilla ja johti kierrosta 38 kärjessä, mutta ei kyennyt pitkällä aikavälillä tekemään mitään Thornin numerolla 43.

itse asiassa Thorn avasi yli kuuden sekunnin marginaalin ennen kilpailun toista varaslähtöä, kun kisan keskivaiheilla ajettiin 75 kierroksen takaa vihreä lippu.

kuitenkin 97: n lähdön jälkeen koko kisan ihonväri kääntyi päälaelleen.

Hocevar sai ehkä parhaan starttinsa, joka hänellä oli ollut koko kisan ajan, ja hänen nenänsä oli Thornin ulkolähdössä neloskierroksella 204.kierroksella 300. Samaan aikaan Thorn yritti pysäyttää Hocevarin juoksun.

pari sai kontaktin, Thorn kiersi sen seurauksena ja päätyi tönäistyksi koko matkan alas kääntymään Ykköseen, jossa hänen Campbell Motorsports-autonsa peruutti ulkoseinään ennen kuin tuli lepäämään.

Hocevar sai suntissa pahoja etupään vaurioita. Molempien kuskien päivät olivat sen takia ohi, ja siitä tuli ihan uusi kisa sen jälkeen.

Smith välttyi kaaokselta ja nousi johtopaikalle seuraavalla kierroksella 211, mutta menetti nopeasti kärkipaikan Corey Heimille, joka siirtyi johtoon 90 jäljellä ja näytti omaavan auton, joka pystyy kamppailemaan voitosta yksin.

Heim jäi Smithin jyräämäksi suuren osan seuraavista 30 kierroksesta, mutta Roderick alkoi kääntää sydänlankaa ylöspäin tullen 60 lähtöön ja löysi lopulta tiensä johtoon kierroksella 240 ohittaen Heimin ja lähtiessään kiireellä matkaan.

Heimin kilpailu päättyi neljä kierrosta myöhemmin, kun hänen No: NSA kyytiin tuli Moottori. 78 vanheni, mikä johti varovaisuuteen ja viimeisen kierroksen varikkopysähdyksiin johtajille. Roderick ja Smith asettuivat eturiviin, kun 52 kierrosta oli jäljellä, ja Roderickin numero 25 vetäytyi pois Smithin taistellessa tallin omistajaa Donnie Wilsonia vastaan kakkoseksi.

Jeremy Paten turn-four-pyöräytys, jolla oli 33 jäljellä, veti illan viimeisen keltaisen ja käynnisti kilpailun Kytkimen uudelleenkäynnistyksen, kun kierrosta oli jäljellä 28 kierrosta. Smith ajoi roderickin ympäri lyhyesti Roderickin myönnettyä, että “tein virheen”, mutta Roderick teki kisan voittaneen ohituksen kolme kierrosta myöhemmin eikä koskaan katsonut taakseen.

hän ajoi voittoon 2,605 sekunnilla, mikä todisti kisan puolivälissä tehdyn shokkisäädön olleen työn arvoinen.

“se varikkokäynti, jossa virittelimme iskua, sen jälkeen koko automme muuttui”, Roderick sanoi. “Tiesin, että minun oli tehtävä jotain … koska tuntui siltä, että mitä tahansa teimmekin autolle, olin niin vapaa kaasulla. Se on uskomatonta, se yksi muutos käänsi koko rotumme ympäri.”

Smith sijoittui toisena vuonna peräkkäin All American-turnauksessa toiseksi Stephen Nassen ylittäessä kolmannen sijan ja korjatessa Paten Southern Super Seriesin mestaruuteen.

Wilson ja ARCA Midwest Tourin veteraani Austin Nason täydensivät kärkiviisikon.

kuudes kautta 10: S olivat Jake Garcia, Willie Allen, Conner, Connor Okrzesik ja Matt Craig, joka lukitsi autot Super Late Model Tour-tittelin ohi Kyle Buschin moottoriurheilija Sammy Smithin.